İSTANBUL / KADIKÖY - Kazım İşmen Anadolu Lisesi

May

Sınav takvimine ulaşmak için linke tıklayınız.

Nis

Kanser, önlenebilir, erken tanı ile tedavi edilebilir bir hastalıktır. Bilgi eksikliği, korku, ihmal gibi nedenlerle tanı geciktiğinde tedavi de güçleşmektedir. Aynı zamanda sosyal, psikolojik, ekonomik yönden de hasta, hasta yakınları ve toplumun önemli bir kısmını etkileyebilmektedir. Bu önemli sağlık sorununa halkın dikkatinin çekilmesi, toplumun kansere yönelik bilincinin arttırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası olarak belirlenmiş olup her yıl düzenlenen etkinlikler kanser mücadelesinde oldukça önemli bir yer tutmaktadır.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Özgürlüktür" temasında öğrencilerimiz pano tasarımı hazırlamışlardır.

Şbt

2.dönem 1. ortak sınav programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ock

Okulumuz öğrencisi Nil şirinoğlu okullar arası düzenlenen tekvando müsabakalarında İstanbul şampiyonu olmuştur. Mart ayında Bartın ilinde düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır öğrencimizle gurur duyuyoruz başarılarının devamını diliyoruz.

YKS yerleştirme sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız

Lise tercih sürecindeki öğrenci adaylarımızın dikkatine !

May

Futsal okul takımımız Kadıköy ilçesinin düzenlemiş olduğu müsabakalarda Kadıköy ilçe 2.si olmuştur.Sporcularımızı tebrik eder başarılar dileriz.

Sait Faik Abasıyanık Müzesi ve Burgazada Gezimiz

Mrt

Öğrencilerimizle Gelişim Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri ,Yeni Medya ve İletişim ,Mütercim Tercümanlık bölümlerini gezdik.

Mrt

Depremlerde ilk 72 saatin hayati öneme sahip olduğu gerçeğinden hareketle Koşuyolu Muhtarlığı 72 saat Afete Hazırlık Grubu ile öğrencilerimizle tanışma ve bilgilendirme toplantımızı yaptık.

Kas

Aile içi ilişkiler ve etkileşim konularını konuşmak üzere Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr.Hasan BACANLI 18 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 21.00'de Instagram canlı yayınında konuğumuz oluyor.